Deens talent Lund Jensen breekt door bij Club NXT: "Een grote droom geweest"

12 oktober om 23:33

Club NXT is voorlopig niet slecht begonnen aan het nieuwe seizoen in de Challenger Pro League en rekent weer op heel wat 'nieuwe' jongens. Eentje daarvan is Tobias Lund Jensen, die klaar lijkt voor zijn grote doorbraak.

De nu achttienjarige flankaanvaller verliet op zestienjarige leeftijd zijn thuisland Denemarken en speelt al enkele jaren voor Club NXT. Hij kwam echter amper aan minuten, al kwam daar dit seizoen voorlopig verandering in en mocht de flankaanvaller al zeven partijen spelen voor NXT.

Ondanks die weinige minuten de voorbije jaren heeft Lund Jensen ook zeker geen spijt van zijn overgang. "Het buitenland is altijd een grote droom geweest", zegt hij bij Tipsbladet. "Dus toen de kans kwam, was er niet veel om over na te denken. Ik heb er ook geen seconde spijt van gehad", klinkt het.

Lund Jensen verliet OB voor Club Brugge, waar hij ook mag trainen in hypermoderne faciliteiten. "Het is hier zeer professioneel en zo verschillend dan in Denemarken", geeft hij aan. "Nu sta ik hier op mijn eigen voeten en heb ik heel wat vrienden gemaakt", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.