Hemel klaart op bij RSC Anderlecht: 'Hazard plots terug op trainingsveld'

Vandaag om 17:30

RSC Anderlecht heeft voorlopig een rumoerig seizoen achter de rug, met een trainerswissel en ook enkele uitblinkers die ontbreken. Op Jan Vertonghen is het nog even wachten, maar Thorgan Hazard mag stilaan wel denken aan zijn terugkeer.

Eerder raakte nog bekend dat Vertonghen nog even buiten strijd zal zijn en dat nieuwe trainer David Hubert zal moeten blijven rekenen op Jan-Carlo Simic en Zanka Jorgensen. Voorin kan hij echter mogelijk binnenkort weer een beroep gaan doen op Hazard.

Aanvankelijk werd de voormalige Rode Duivel na zijn kruisbandletsel aan de knie pas begin 2025 terug bij Anderlecht verwacht. Tijdens de interlandbreak verscheen hij echter weer op training, weet men bij Het Nieuwsblad.

Hazard was echter nog in loopschoenen te zien en zal dus nog niet meteen zijn comeback vieren, maar kan mogelijk wel voor het einde van dit kalenderjaar terugkeren in de ploeg bij paars-wit.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.