Union Saint Gilloise doet oproep aan fans

Union Saint-Gilloise doet oproep aan fans vanwege gemeenteraadsverkiezingen

11 oktober om 23:59

    Union Saint-Gilloise hoop al heel lang op een nieuw stadion, maar de onderhandelingen met de gemeente vorderen maar niet. Daarom doet de nummer tien uit de Jupiler Pro League een oproep aan haar eigen fans via eigen kanalen. 

    "De club betreurt in dat kader de recente uitspraken door de leiding van Ecolo Vorst, die niet overeenkomen met de inhoud van de gesprekken en onderhandelingen van de afgelopen maanden en jaren", zo laat Union weten op de eigen website. De club komt maar niet verder in de onderhandelingen met de gemeente en Ecolo Vorst. "De club betreurt in dat kader de recente uitspraken door de leiding van Ecolo Vorst, die niet overeenkomen met de inhoud van de gesprekken en onderhandelingen van de afgelopen maanden en jaren", voegde Union toe aan het statement. 

    Op zondag 13 oktober zullen de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden die ook invloed zullen hebben op de bouw van een nieuw stadion. Daarom heeft Union dan ook een boodschap voor de fans. "Union roept haar talrijke fans uit Vorst dan ook op om zondag een doordachte keuze te maken voor het nieuwe stadion en de toekomst van de club."

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.