KV Mechelen speler Nikola Storm wil gemeenteraad in

KV Mechelen-speler Storm wil gemeenteraad in: 'Ik wil naar oplossingen zoeken'

Vandaag om 19:45

    Een voetballer in de politiek. KV Mechelen-speler Nikola Storm (30) bewijst dat het kan. De buitenspeler zou normaal gesproken deze week zijn rust pakken in verband met de interlandperiode. Maar de verkiezingen om de gemeenteraad bezorgt Storm een volle agenda. 

    "Ik moet er niet flauw over doen. Het is een voordeel dat heel veel mensen me in Maldegem kennen, maar ik stel me de vraag: 'Ik geniet een gunfactor dankzij het voetbal, maar hoe uit zich dat op politiek vlak?'", zo laat Storm weten tegenover Het Laatste Nieuws

    De politieke standpunten van Storm zijn met name gericht op de veiligheid voor kinderen. "Ja, toch wel. Heel de regeling qua parkeren, kinderen afzetten, dat is gewoon matig. Zoveel auto's en fietsers moeten daar op hetzelfde tijdstip passeren, waardoor je een héél druk en gevaarlijk punt creëert. Dat moet aangepakt worden. Dankzij politieke beslissingen kunnen heel wat ongelukken vermeden worden. Maar dat vergt wel een bepaalde aanpak en structuur. Ik wil mee naar oplossingen zoeken", aldus Storm. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.