Arthur Vermeeren over wedstrijd Rode Duivels tegen beloften Schotland

Vermeeren zet knop snel om na mislopen selectie Rode Duivels: 'Alleen maar goed'

Vandaag om 19:15

    Arthur Vermeeren oogde nauwelijks teleurgesteld nadat hij niet werd opgeroepen voor de Rode Duivels. De middenvelder van RB Leipzig moest genoegen nemen met een plek bij de beloften, waarmee hij het vanavond opneemt tegen Schotland. 

    Vanavond staat Vermeeren voor een cruciale opgave met de beloften van de Rode Duivels. Dan spelen zij tegen directe concurrent Schotland voor de EK-kwalificatie. Vorige maand zat Vermeeren nog bij de selectie van Domenico Tedesco, maar hij gaf aan niet teleurgesteld te zijn nadat hij te horen kreeg dat hij naar het onder 21-team moest. "Deze matchen zijn alleen maar goed voor mij", zei Vermeeren tegenover Sporza. 

    "Het is een kans om mijn ritme, vertrouwen en beste niveau terug te vinden. Bovendien zie ik zo mijn oude Antwerp-ploegmaats ook nog eens terug, dat was al even geleden. We gaan er het beste van proberen maken", zo concludeerde Vermeeren. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.