Reactie Rode Duivel Leandro Trossard na gelijkspel tegen Italië in Nations League

Trossard weigert mee te gaan in negativiteit rondom Rode Duivels na gelijkspel

10 oktober om 23:44

    Na het gelijkspel tussen de Rode Duivels en Italië in de Nations League (2-2), probeert Leandro Trossard zich te focussen op de positieve punten. Na afloop van de match heeft de speler van Arsenal laten weten dat België zich na een dramatische eerste helft, goed hersteld heeft. 

    "Het begin was niet goed. We waren gewaarschuwd, maar als je na amper een minuut de 1-0 krijgt, dan moet je achter de feiten aanlopen. We hadden het heel moeilijk, maar ik vind dat we daarna wel heel goed gereageerd hebben", zo noteerde Sportwereld uit de mond van Trossard. 

    "We moeten leren uit onze fouten maar we mogen niet te veel focussen op het negatieve. Uiteindelijk is het nog jammer dat we geen derde goal maken", voegde Trossard daaraan toe. 

    Trossard wist vanuit een corner, na doorkoppen van Wout Faes, met zijn tiende interland doelpunt de 2-2 te maken. Zo redde hij voor de Rode Duivels nog een punt tegen Italië. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.