Slot hoopt op hereniging met Kökçu bij Liverpool

Record: 'Slot blijft hopen op een hereniging met Kökcü bij Liverpool'

Vandaag om 13:44

Liverpool houdt de situatie van Orkun Kökçü nadrukkelijk in de gaten, zo meldt Record. Scouts van The Reds hebben de middenvelder meermaals bekeken en Arne Slot hoopt op een hereniging met de Turks international.

Volgens Record waren scouts van Liverpool aanwezig tijdens de 4-0 zege van Benfica op Atlético Madrid in de Champions League. Slot zou hopen op een nieuwe samenwerking met Kökçü. Eerder speelde de middenvelder onder de oefenmeester bij Feyenoord.

Slot is onder de indruk van de kwaliteiten van Kökçü, zowel bij Feyenoord als bij Benfica. De Turks international beschikt over een afkoopclausule van 150 miljoen euro in zijn contract. Het is 'onwaarschijnlijk' dat Benfica luistert naar aanbiedingen van onder de 80 miljoen euro.

In de zomer van 2023 maakte Kökçü de overstap van Feyenoord naar Benfica, dat hem overnam voor 25 miljoen euro plus bonussen. Zijn huidige verbintenis in Portugal loopt nog door tot de zomer van 2028. Dit seizoen staat de teller van Kökçü op vier treffers en drie assists in negen officiële duels.