"Het is duidelijk dat Dejaegere een transfer van het bestuur is geweest"

Vandaag om 12:29

Brecht Dejaegere moest dit seizoen de patron worden bij KV Kortrijk, maar voorlopig lukt dat nog niet. Zijn ex-coach Gino Caen vindt dat duidelijk jammer, maar weet dat Dejaegere een transfer van het bestuur is.

Coach Freyr Alexandersson heeft al duidelijk gemaakt dat hij niet meteen zat te wachten op Dejaegere. "Als je als coach zegt dat je Dejaegere niet nodig hebt, dat je iemand anders wou, is dat niet gezond. Dat valt niet goed", aldus Caen bij Krant Van West-Vlaanderen"Dan zeg je eigenlijk: ik heb al zulke spelers lopen. Dat is een trainersfout. Een ervaren trainer doet dat niet."

Voorlopig blinkt Dejaegere dan ook niet uit. "Het is duidelijk dat Brecht een transfer van het bestuur is geweest. Alexandersson laat ook zien dat het geen transfer van hem is: hij zet hem eerst twee weken op de bank, laat hem tegen Club Brugge zo’n 70 minuten spelen en tegen Union zet hij hem weer op de bank! Hoe kun je dan de allerbeste Dejaegere krijgen?"

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.