Bondscoach Italië onderschat Rode Duivels niet voor Nations Leagueduel

Bondscoach Italië onderschat Rode Duivels niet: “Staan zesde op FIFA-Ranking”

Vandaag om 09:32
Laatste update: om 09:36

Luciano Spalletti is niet van plan om de Rode Duivels te onderschatten tijdens de Nations League ontmoeting tussen de twee landen. De bondscoach van Italië neemt de FIFA-Ranking als voorbeeld.

Spalletti is met Italië voorbereid op een flinke uitdaging in de Nations League tegenover de Rode Duivels. “Ze staan zesde op de FIFA-ranking. Meer hoef ik daar eigenlijk niet over te zeggen”, citeert Het Laatste Nieuws Spalletti.

Spalletti sluit af door te benadrukken dat het pittig gaat worden om het Italiaanse doel schoon te houden tegen de Rode Duivels. “De landen die voor hen staan zijn huge. Het is altijd moeilijk om tegen hen te verdedigen”, besluit Spalletti.

Waar de Rode Duivels op de zesde plaats bivakkeren in de FIFA-Ranking staan de Italianen op dit moment op de tiende plaats. De top 5 is gevuld met Argentinië, Frankrijk, Spanje, Engeland en Brazilië. Tussen België en Italië zitten Nederland, Portugal en Colombia.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.