Spalletti namens Italië op zijn hoede voor de Rode Duivels

Spalletti op zijn hoede voor Rode Duivels: “Daarin nog altijd bij de besten”

Vandaag om 12:35

Luciano Spalletti blikt vooruit op de Nations League ontmoeting tussen de Rode Duivels en Italië. De bondscoach van de Italianen neemt het in Rome op tegen de manschappen van bondscoach Domenico Tedesco.

Spalletti vertelt als volgt over de confrontatie tussen Italië en de Rode Duivels. “België wordt een goeie test voor ons. Het blijft een sterke ploeg. In hun opbouw van achteruit zijn ze nog altijd bij de besten”, citeert Het Nieuwsblad Spalletti.

Spalletti is te spreken over de manier waarop de Rode Duivels voetballen. “Ze leggen mooi voetbal op de mat. Het dreigt een zware wedstrijd te worden. Van mijn ploeg wil ik vertrouwen op het veld zien. Een team dat collectief sterk staat, zoals dat vorige maand het geval was”, besluit Spalletti.

De Rode Duivels en Italië nemen het donderdagavond tegen elkaar op in de Nations League. Na deze pittige uitdaging mogen de Rode Duivels zich opnieuw gaan tonen op maandag tegen Frankrijk.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.