PSV start contractonderhandelingen met Dams

'PSV start contractonderhandelingen met Dams: 'veel andere clubs' tonen interesse'

Vandaag om 16:56

PSV is met Matteo Dams de onderhandelingen gestart over een nieuw contract. Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdagmiddag. De linksback, die ook door andere clubs wordt begeerd, heeft bij de landskampioen een aflopende verbintenis.

Dams beleeft dit seizoen zijn doorbraak bij PSV. Vanwege de defensieve problemen voelde trainer Peter Bosz zich genoodzaakt om de talentvolle Belg op te stellen. Hij greep zijn kans, en werd onlangs al overgeheveld naar de A-selectie. 

Nu moet ook zijn contract verlengd worden. Zelf hij staat hij open voor een langer verblijf bij PSV, weet het ED. Hij wil zich graag verder ontwikkelen in Eindhoven. Onopgemerkt is zijn vrij plotselinge doorbraak overigens niet gebleven. Zowel scouts als managers van 'veel andere clubs' houden de situatie in de gaten. 

'Naar Dams wordt dan ook druk geïnformeerd', vervolgt het ED, dat geen clubs bij naam noemt. Dams, die afgelopen zaterdag een rode kaart kreeg tijdens het duel met Sparta (2-1), is overigens niet de enige speler waarmee PSV langer wil samenwerken. Ook Mauro Júnior, Armando Obispo, Johan Bakayoko en Joey Veerman zijn meer dan welkom om hun verblijf in Eindhoven te verlengen. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.