Matteo Dams talent van de maand in Eredivisie

Dams verkozen tot talent van de maand in Eredivisie

Vandaag om 19:38

Matteo Dams is in de Eredivisie verkozen tot het Johan Cruijff talent van de maand september. De Rode Duivel speelde tijdens de start van het seizoen zijn wedstrijden nog voor het tweede team van PSV, maar is inmiddels al niet meer weg te denken uit de basisopstelling.

Dams stond in de Eredivisie al vier keer aan de aftrap van de wedstrijd. Daarnaast werd de verdediger door PSV-trainer Peter Bosz ook opgesteld in de Champions League-wedstrijden tegen Juventus en Sporting Lissabon. Uiteindelijk leverde het goede spel van Dams ook een plaats in de voorselectie van de Rode Duivels op.

“Dit had ik aan het begin van het seizoen niet gedacht. Het is moeilijk te beschrijven wat ik allemaal al heb meegemaakt. Mijn Champions League-debuut, noem het maar op. Aan mij was het de taak om mezelf te laten zien aan het begin van het seizoen, mijn best te doen en de kansen te grijpen die ik kreeg. Dat heb ik gedaan en dat hoop ik door te trekken dit seizoen”, aldus Dams voor de camera van ESPN.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.