De Cuyper blij met week Rode Duivels en rust van Club Brugge

De Cuyper content met week rust van Club Brugge: “Blij met een weekje hier”

Vandaag om 15:47

Maxim De Cuyper, de vleugelverdediger van Club Brugge, werd tijdens de persconferentie van de Rode Duivels gevraagd of hij blij is om even niet bij Club Brugge te zijn. De Cuyper gaf aan dat het een welkome week was.

De Cuyper werd geconfronteerd met het feit dat het niet zo vlot loopt bij Club Brugge in de Jupiler Pro League. De verdediger van Blauw-Zwart werd gevraagd of hij het fijn vond om even in een andere omgeving te zijn.

 “Ik denk dat je dat langs twee kanten kan bekijken. Enerzijds goed dat iedereen even zijn hoofd kan legen om er even tussenuit te zijn. Aan de andere kant wil je zo snel mogelijk dat het snel teruggaat naar hoe we willen dat het gaat bij Club Brugge”, deelt De Cuyper.

De Cuyper sluit af door aan te geven dat hijzelf toch wel content is dat hij even pauze heeft van Club Brugge. “Het is langs twee kanten Ik ben ondertussen wel blij dat het even een weekje hier is. Even een week geen clubvoetbal”, besluit de vleugelverdediger.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.