“Positie als bondscoach enorm verzwakt, erg voor Tedesco”

“Positie als bondscoach enorm verzwakt, ik vind het erg voor Tedesco”

Vandaag om 09:46

Filip Joos vindt dat de positie van bondscoach Domenico Tedesco enorm verzwakt is bij de Rode Duivels. Waar hij eerder geen beroep meer kon doen op Thibaut Courtois, zitten Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne nu ook niet bij de selectie. De Bruyne is nog geblesseerd en Lukaku heeft aangegeven nog niet volledig fit te zijn.

“Domenico Tedesco is begonnen met niet te willen onderhandelen met Real Madrid over Thibaut Courtois”, stelt hij. “En als we eerlijk zijn, hadden we daar begrip voor, maar daardoor is zijn positie als coach enorm verzwakt, toch?”, citeert Sporza Joos.

Joos toont naast zijn kritiek ook medelijden voor de bondscoach van de Rode Duivels. “Hij heeft een lijn proberen te trekken, maar blijkbaar is hij zijn pen kwijt. En dat vind ik erg voor Tedesco”, besluit Joos.

De Rode Duivels nemen het donderdagavond in de Nations League op tegen Italië. De volgende uitdaging is op maandag 14 oktober tegen Frankrijk. Het beloven twee pittige uitdagingen te worden voor de manschappen van Tedesco.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.