“Schandalig dat Tedesco dat accepteert, bondscoach heeft macht verloren”

“Schandalig dat Tedesco dat accepteert, de bondscoach heeft zijn macht verloren”

Vandaag om 08:17

Bij La Tribune werd de huidige situatie van de Rode Duivels besproken. Er werden vraagtekens gezet bij de afwezigheid van Romelu Lukaku die zich nu toch toont bij SSC Napoli. Philippe Albert is vooral kritisch op de manier waarop Domenico Tedesco omgaat met Kevin De Bruyne.

Albert geeft aan dat de situatie van Thibaut Courtois, Romelu Lukaku, Thomas Meunier en Kevin De Bruyne anders is bij de Rode Duivels. “We kunnen niet vergelijken met de zaak Thibaut Courtois. Thibaut keerde de nationale ploeg de rug toe”, citeert RTBF Albert.

“Hier is het totaal anders. Er waren uitwisselingen tussen de niet inbegrepen spelers en Tedesco. We hebben het over Lukaku en we moeten ook praten over Meunier die naar de nationale ploeg zou komen”, aldus Albert.

“Wat De Bruyne betreft, is het schandalig van Tedesco om te accepteren dat hij in november niet zal komen. Hij heeft de macht verloren... Het gaat al niet goed met hem, als hij slim wil spelen met Lukaku en De Bruyne riskeert hij in zijn eentje verbrand te worden.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.