Joos en Boeckx begrijpen ontbreken Lukaku niet bij Rode Duivels

Joos en Boeckx begrijpen ontbreken Lukaku niet: “Beste training bij Rode Duivels”

Vandaag om 14:33

Frank Boeckx en Fillip Joos zagen Domenico Tedesco uitleg geven over het ontbreken van Romelu Lukaku bij de Rode Duivels voor de Nations League. De aanvalsleider voelde zich nog niet klaar en wilde in Napels blijven om voort te kunnen werken. Volgens Boeckx en Joos zou spelen bij de Rode Duivels de beste training zijn.

Boeckx vertelt het volgende over het ontbreken van Lukaku bij de Rode Duivels. “Wedstrijden vormen de beste training. Dat zijn club Napoli hem dan twee keer 60 minuten laat meespelen met de Rode Duivels. Dan heeft hij de beste training die hij kan hebben”, citeert Sporza Boeckx.

Joos is het eens met Boeckx. “Zeker met een coach als Antonio Conte. Toen hij bondscoach van Italië was, maakte hij ruzie omdat hij geen beroep kon doen op spelers voor een stage”, aldus Joos. Desondanks is Lukaku er niet bij voor de matchen tegen Italië en Frankrijk.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.