Moet Epolo meteen afgestraft worden? 'Kies voor Bodart tegen Charleroi'

Vandaag om 09:00

Matthieu Epolo kende een geweldig begin van het seizoen. Afgelopen weekend zag de doelman van Standard er evenwel niet goed uit tegen RSC Anderlecht. Na amper één mindere match pleit Philippe Albert voor een terugkeer van Arnaud Bodart in het Luikse doel.

Standard verloor afgelopen weekend met 3-0 van Anderlecht. Drie keer zag Epolo er niet goed uit. "Hij moet absoluut het schot van Kasper Dolberg keren. Zo'n fout weegt op je team. In het begin van het seizoen hebben we hem geprezen, maar als we zoiets zien …", stelt Albert bij RTBF.

Volgens Albert moet Ivan Leko nu al van doelman wisselen. "We mogen niet vergeten dat hij tegen Oud-Heverlee Leuven ook al een doelput op zijn kap heeft. Ik zou voor Bodart kiezen tegen Charleroi", stelt Albert.

Dit seizoen speelde Bodart nog geen minuut voor Standard. De doelman rekende op een zomertransfer, maar die kwam er niet. De voorbije weken gaf Leko tussen de palen de voorkeur op Epolo. In tien duels hield de jonge doelman zes keer de nul.

Ook bij de podcast Tijd voor Voetbal kwam de kwestie van Epolo voorbij. De redacteuren van VoetbalPrimeur.be zijn het niet eens met Albert vinden dat Epolo nog het vertrouwen moet krijgen van zijn trainer de komende weken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.