Gaëtan Coucke stond tegenover Cristiano Ronaldo in Saudi-Arabië

Coucke stond tegenover Ronaldo: "Hij keek me recht in de ogen"

Vandaag om 18:37

Gaëtan Coucke maakte in de zomer de overstap van KV Mechelen naar Al Orobah. In de Saudische competitie komt de doelman tegenover diverse wereldsterren te staan. 

Zo speelde Coucke in het afgelopen weekend een wedstrijd tegen Al-Nassr. In deze wedstrijd stond de doelman tegenover tegenstanders als Sadio Mané en Cristiano Ronaldo. De beide spelers waren ook trefzeker. Mané scoorde tweemaal en Ronaldo één keer.

"Tijdens de match ben je vooral op de wedstrijd gefocust, waardoor je niet echt doorhebt dat het Cristiano Ronaldo is die tegenover je staat", aldus Coucke bij Het Belang van Limburg. "Dat besef je pas achteraf. Maar als je hem voor de partij in de catacomben ziet staat, is dat toch wel speciaal."

In de zeventiende minuut was Ronaldo verantwoordelijk voor het openingsdoelpunt. De Portugees scoorde uit een strafschop. "Hij keek me recht in de ogen", vertelt de doelman. "Ik dook naar de verkeerde hoek, maar zelfs al je bij Ronaldo naar de juiste hoek duikt, kan hij hem nog altijd binnentrappen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.