Hubert over zijn functie na nieuwe zege Anderlecht tegen Standard

Hubert over zijn functie na nieuwe zege Anderlecht: “Doe dit héél graag”

Vandaag om 07:46

David Hubert kan op steeds meer steun rekenen bij RSC Anderlecht. De 36-jarige interim-trainer wist te winnen bij Real Sociedad en van Standard in het Lotto Park. Hubert vertelde na de match tegen Standard over zijn toekomst.

Hubert vertelt dat hij de afgelopen weken iets heeft geleerd bij Anderlecht als interim-trainer. “Als de voorbije twee weken mij iets geleerd hebben, dan is het wel dat ik dit héél graag doe. Als speler kun je wel denken dat je later trainer wil worden, maar je weet het pas zeker als je het ook effectief bent. Dit is iets wat ik later wil blijven doen”, citeert Het Laatste Nieuws Hubert.

Hubert kreeg vervolgens de vraag of dit een afscheid was bij Anderlecht. “Helemaal niet”, lachte Hubert. “Morgen is óók later. Het is een hele intense periode geweest. Er kwam enorm veel op me af op een korte periode. Ik heb nog geen tijd gehad om na te denken over de toekomst. We stonden veel op het veld, maar dan vooral om wedstrijden te spelen. Tijd om te trainen was er amper. Maar ik heb op mijn manier, door veel beeldmateriaal te gebruiken en door veel te praten, de zaken proberen te veranderen”, besluit de oefenmeester van Anderlecht.