Jan Boskamp over Kevin de Bruyne bij de Rode Duivels

Boskamp voorspelt laatste kunstje De Bruyne: 'Laat hem dan maar het mannetje zijn'

Vandaag om 16:19

    Als het aan Jan Boskamp ligt, wordt het WK in 2026 het laatste kunstje van Kevin de Buyne bij de Rode Duivels. De analist hoopt dan dat de middenvelder van Manchester City 'het mannetje' kan worden. 

    Boskamp geeft aan bij Het Belang van Limburg dat hij even bang was dat De Bruyne ging stoppen bij de Belgische ploeg. "Na Frankrijk vreesde ik echt dat hij ermee wilde kappen", zo zei Boskamp in eerste instantie. "Het WK in 2026 zal wel zijn laatste kunstje worden als Rode Duivel. Dat hij daar maar eens laat zien wie het mannetje is", voegde de Nederlander daaraan toe. 

    De Rode Duivels kampen momenteel met veel afwezigen voor de aankomende interlandperiode. Niet alleen De Bruyne - die momenteel geblesseerd is -, maar ook Romelu Lukaku geeft forfait voor de deuls tegen Italië en Frankrijk. "Kevin zit met een blessure en Romelu heeft de hele voorbereiding gemist. Dan snap ik dat ze zich nu even willen concentreren op hun clubs. Als ze er maar terug staan voor de WK-kwalificaties. Dan gaat het om de knikkers", aldus Boskamp. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.