Ramos op lijstje Juventus om Bremer te vervangen

Grote verrassing: 'Ramos overwogen als oplossing bij Italiaanse topclub'

Vandaag om 13:04

Sergio Ramos wordt als optie gezien om de defensieve problemen bij Juventus op te lossen. Met dat nieuws komen ser en Estadio Deportivo. De ploeg uit Turijn zit met de handen in het haar door de zware blessure van Gleison Bremer.

Het contract van Ramos bij zijn oude club Sevilla liep drie maanden geleden af, waarna hij op zoek ging naar een nieuwe club. Er was contact met clubs uit Brazilië, Mexico, Saudi-Arabië en Afrika. Tot nu toe werd er nog nergens een akkoord bereikt en daardoor is de 38-jarige verdediger nog altijd transfervrij. Juventus lijkt nu toch uitkomst te kunnen bieden voor een terugkeer van Ramos in het topvoetbal.

Juventus kreeg deze week een harde tik te verwerken. Sterkhouder Bremer viel geblesseerd uit in Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig en niet veel later werd bekend dat hij het hele seizoen zal moeten revalideren. De Italianen willen een vervanger voor de Braziliaan en daarvoor zou Ramos een optie zijn. Tot nu toe lijkt er nog geen concreet contact te zijn tussen Juventus en de Spaanse verdediger.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.