Ramos wordt misschien nieuwe ploeggenoot van Memphis

'Ramos is aangeboden bij Corinthians en wordt misschien ploeggenoot van Memphis'

12 september om 14:05

De transfervrije Sergio Ramos gaat niet aan de slag bij het Braziliaanse Botafogo, zo meldt Estadio Deportivo. Er bestaat wel een kans dat de verdediger een contract gaat tekenen bij Corinthians, de nieuwe club van de Nederlandse spits Memphis Depay.

De voormalig verdediger van Sevilla, Real Madrid en Paris Saint-Germain is op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar een club die zowel in het sportieve als in het financiële plaatje past, heeft zich nog niet gemeld bij zijn entourage. Ramos voerde gesprekken met Botafogo, maar de club heeft volgens Estadio Deportivo de stekker uit de onderhandelingen getrokken.

De Braziliaanse club is naar verluidt niet bereid om aan de stevige salariseisen van Ramos te voldoen. Eerder werd 38-jarige Spanjaard door zijn zaakwaarnemer aangeboden bij Vasco da Gama en Flamengo, maar beide clubs pakten niet door. Corinthians, de nieuwe werkgever van Memphis, overweegt om een aanbieding neer te leggen bij Ramos.

Voorlopig zal Ramos dus nog even geduld moeten hebben. In een eerder stadium werd de centrale verdediger in verband gebracht met clubs in de Verenigde Staten en Saudi-Arabië, maar tot een transfer kwam het tot dusver niet.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.