Vladimir Ivic komt niet naar RSC Anderlecht

Ook Ivic komt Anderlecht niet trainen: 'Slechts één verkennend gesprek'

Vandaag om 12:49

Vrijdag lekte uit dat RSC Anderlecht Vladimir Ivic op het oog had op de nieuwe hoofdtrainer te worden. Dat de Serviër naar het Astridpark komt is evenwel onwaarschijnlijk.

Ivic is momenteel een vrije trainer, in maart van dit jaar werd hij ontslagen bij de Russische club Krasnodar. Eerder was hij coach bij onder andere PAOK Saloniki, Maccabi Tel Aviv en Watford. 

Het Laatste Nieuws weet nu dat het de verkenningen met de Serviër na één gesprek al zijn beëindigd. Ook topkandidaat Mark van Bommel heeft de leiding van paars-wit naar verluidt laten weten dat hij niet naar Brussel komt.

Een vaste aanstelling van David Hubert wordt zo meer en meer waarschijnlijk. De jonge invalcoach maakte al indruk met Europa League-zeges tegen Ferencváros en Real Sociedad. Als Hubert zondag met zijn ploeg Standard over de knie legt, zou een vaste benoeming zomaar kunnen gebeuren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.