Ragnar Oratmangoen speelde twee wedstrijd voor FCV Dender

Dender aanwinst uit Eredivisie: "In België ligt de focus meer op resultaat"

Vandaag om 18:42
Laatste update: om 18:55

Ragnar Oratmangoen maakte in de zomer de overstap van FC Groningen naar FCV Dender. De middenvelder kwam tot dusver tweemaal binnen als invaller binnen de lijnen bij Dender. 

Tegen RSC Anderlecht kwam Oratmangoen als invaller binnen de lijnen. De Indonesisch international speelde in totaal 31 minuten. “In Nederland is het voetbal iets romantischer en staat mooi voetbal centraal. In België ligt de focus meer op het resultaat. Ik was aan een nieuwe uitdaging toe en vond die bij FCV Dender, waar ik voor twee jaar tekende. Tegen Anderlecht was het moeilijk om in te vallen, want de ploeg had het lastig. Gelukkig sleepten we een punt uit de brand”, aldus Oratmangoen bij Het Nieuwsblad.

Oratmangoen is een speler die graag de bal heeft. "Ik leg graag risico in mijn spel. Daar wringt soms ook nog het schoentje. Ik mis soms nog de vista om te kiezen wanneer ik op zeker moet spelen of risico’s mag nemen."

Met Dender speelt Oratmangoen in de volgende speelronde tegen Sporting Charleroi.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.