Jarne Spileers komt voorlopig in actie voor tweede team Club Brugge

Spileers in actie bij Club NXT: "Ik heb dat zelf voorgesteld"

Vandaag om 19:13

Jorne Spileers speelde de laatste twee wedstrijden bij Club NXT. De centrale verdediger kon na vijf wedstrijden zonder minuten bij het eerste team van Club Brugge uit in de Challenger Pro League.

"Ik heb dat eigenlijk zelf voorgesteld om bij Club NXT aan de slag te gaan", vertelt Spileers bij Het Belang van Limburg. "Ik zat niet in de selectie van de A-ploeg, maar vond het belangrijk dat ik minuten kon blijven maken. Ik ben dan in gesprek gegaan met de coach en hij vond het ook een goed idee. Hoe lang ik dit zal blijven doen, weet ik niet en is nu ook niet belangrijk."

De verdediger kwam tot dusver tweemaal in actie bij Club NXT in de CPL. Spileers deed mee tegen SK Beveren en Deinze. "Qua niveau vind ik het nog altijd hetzelfde als twee jaar geleden, toen ik zelf nog bij Club NXT zat. Een goed niveau, maar minder dan in de Jupiler Pro League natuurlijk", aldus de 19-jarige verdediger.

De volgende wedstrijd die Club NXT staat te wachten in de CPL is de wedstrijd tegen Zulte Waregem. De wedstrijd wordt zondagmiddag om 16:00 uur gespeeld.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.