Arthur Vermeeren en Aster Vranckx geselecteerd voor Jonge Rode Duivels

Vermeeren en Vranckx vielen buiten Tedesco's selectie, wel bij Jonge Duivels

Vandaag om 16:01

Naast Domenico Tedesco maakte ook bondscoach van de Jonge Rode Duivels Gill Swerts vrijdag zijn selectie bekend voor de komende matchen. Onder meer Arthur Vermeeren en Aster Vranckx mogen komen opdraven.

Op het programma staan de kwalificatiewedstrijden tegen Schotland en Hongarije voor het EK U21. Swerts moet het daarin stellen zonder vaste krachten Matte Smets, Malick Fofana of Maarten Vandevoordt, die kregen namelijk alle drie een call-up van Tedesco.

Vermeeren en Vranckx kregen geen uitnodiging voor de A-ploeg en mogen zich dus gaan bewijzen bij de belofteploeg. Ook Mandela Keita en Eliot Matazo zijn na afwezigheid weer geselecteerd door Swerts.

De Jonge Duivels staat samen met Schotland gedeeld tweede in de poule. Koploper Spanje is al uit zicht, maar de tweede plaats, die mogelijk ook recht geeft op plaatsing voor het EK in Slowakije, moet te halen zijn voor onze beloften.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.