Franjo Ivanović is aanloop naar match tegen Bodø/Glimt in vorm bij Union SG

Union heeft met Ivanović groeibriljant in handen: "Luis Suarez is mijn inspiratiebron"

Vandaag om 16:16

Union Saint-Gilloise staat donderdag voor een zware partij in de Europa League tegen de Noren van FK Bodø/Glimt. Aanvaller Franjo Ivanović is in alle geval in vorm bij de ploeg van Sebastien Pocognoli.

Ivanović was vorig weekend de absolute uitblinker bij Union in de gewonnen partij tegen KV Kortrijk. De Kroatisch-Oostenrijkse aanvaller bekroonde zijn straffe partij op het einde ook nog met een zeer fraai doelpunt en werd nadien uitgeroepen tot Man of the Match. 

Het had even geduurd voordat Ivanović zijn eerste treffer in de Jupiler Pro League kon binnendoen. Het betekende daarom veel voor hem. “Mijn goal tegen Kortrijk was een heel speciaal moment. Ik ben er enorm blij mee. Het heeft me wat doelpogingen gekost, maar het gebeurde dan eindelijk toch”, vertelt hij bij Sporza.

Over het antwoord op de vraag wie hij als zijn grote voorbeeld ziet hoefde Ivanović geen moment na te denken. “Luis Suarez is mijn inspiratiebron”, klinkt het vol overtuiging.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.