Vanaken over AC Milan, Sturm Graz en Union

Vanaken ligt nog niet wakker van Milan, focus ligt op Union

Vandaag om 15:09

Hans Vanaken speelde woensdag zijn 50e duel in de Champions League. Met Club Brugge won hij met 0-1 van Sturm Graz. Een zege waar Vanaken van geniet.

Door de zege in Oostenrijk deed Club Brugge een goede zaak in de competitiefase van de Champions League. De volgende opdracht in het Kampioenbal volgt op 22 oktober. Dan speelt Club Brugge een uitmatch bij AC Milan. “We zouden daar heel graag willen stunten, maar laten we nu gewoon genieten van deze overwinning tegen Sturm Graz”, aldus Vanaken op de website van Club Brugge.

De aanvoerder van Club Brugge beseft hoe belangrijk de zege tegen Sturm Gras was. “Deze moesten we binnenhalen om later nog te kunnen doorgaan naar de volgende ronde. Deze missie hebben we volbracht.”

Vanaken richt wel eerst zijn pijlen op de Jupiler Pro League. “Nu volgen er belangrijke competitiewedstrijden, zoals zondag tegen Union; daar ligt onze focus nu op."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.