Degryse toont zich scherp voor Club Brugge-speler: "Het is te wisselvallig"

Vandaag om 12:16

Club Brugge won woensdag met 0-1 van Sturm Graz, maar niet elke speler was even overtuigend. Marc Degryse richtte na de partij zijn pijlen op Andreas Skov Olsen, die bij de rust al gewisseld werd.

"Je hoort dat hij een speciaal karakter heeft, dat hij niet altijd geïnteresseerd is”, aldus Degryse bij VTM2. "Het is te wisselvallig. Hayen had wellicht - net als wij - al snel het gevoel dat het vanavond wéér niet zou gebeuren. Hij dacht waarschijnlijk al aan de topper tegen Union van zondag."

Skov Olsen heeft nog altijd geen buitenlandse transfer beet. "Die buitenlandse clubs zijn ook niet achterlijk. Zij zien hem elke week spelen en zien dat hij in tien wedstrijden slechts drie à vier keer excelleert. Je moet het ook in de kleine matchen tonen, anders leggen ze geen 20 of 30 miljoen op tafel. Het duurt te lang voor hij stabiliteit in zijn prestaties krijgt."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.