Club Brugge-fans brengen opnieuw Kühnen-groet tijdens CL-duel

Op camera! Club Brugge-fans brengen opnieuw Kühnen-groet tijdens CL-duel

Vandaag om 10:44
Laatste update: om 14:47

Club Brugge won gisteren met 0-1 van Sturm Graz op speeldag twee van de Champions League. Een aantal fans leken zich opnieuw mis te gedragen in het uitvak van Club Brugge. Een aantal Brugse fans werden vastgelegd terwijl ze de beruchte Kühnen-groet uitbrachten, een variant op de Hitlergroet. 

Dit incident kwam aan het licht door foto's die werden gedeeld op het sociale mediaplatform X, via de pagina van 'Ma Pro League'. Verontwaardiging … Zeker gezien het feit dat Club Brugge eerder dit seizoen al strenge maatregelen had genomen tegen vergelijkbare acties.

Eerder dit seizoen, tijdens de wedstrijd tussen Club Brugge en Standard, brachten leden van North Fanatics dezelfde groet uit. Club Brugge reageerde destijds resoluut door 43 personen een stadionverbod op te leggen. De club veroordeelde toen expliciet het gedrag van deze fans en kondigde aan de daders streng te zullen straffen. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.