LIVE-Discussie: Chelsea - KAA Gent

LIVE-Discussie: Gent krijgt weer hoop tegen Chelsea

Vandaag om 22:18
Laatste update: om 22:18

Een traktatie van jewelste voor KAA Gent: de manschappen van Wouter Vrancken mogen op Stamford Bridge gaan spelen tegen het grote Chelsea. Kan David de reus Goliath op eigen veld gaan verslaan?

De Engelse grootmacht Chelsea draait in de Premier League dit seizoen alvast heel behoorlijk. Het voorbije weekend werd Brighton & Hove Albion nog met 4-2 aan de kant gezet. Uitblinker Cole Palmer tekende voor alle vier de goals voor The Blues. Of hij en de andere sterren donderdag aan de aftrap komen valt echter te bezien. Roméo Lavia is er sowieso niet bij, onze landgenoot werd namelijk niet ingeschreven voor het Conference League-toernooi.

Opstelling Chelsea

Coach Vrancken van Gent kan in Londen weer rekenen op Sven Kums. De kapitein speelde op 15 september zijn laatste match voor Gent en was sindsdien out met een kuitblessure. Kums start wel op de ban. Gudjohnsen start wel tegen de ex-ploeg van zijn vader.

Vrancken zei vooraf dat het cruciaal wordt zijn ploeg niet onder de indruk raakt van de tegenstander. "We moeten onze tegenstanders respecteren, maar niet te veel."

Opstelling KAA Gent

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

Wedstrijd informatie


Datum
donderdag 3 oktober 2024
Stadion
Stamford Bridge
Aftrap
21:00
Scheidsrechter
Schlager