LIVE-Discussie: Cercle Brugge - St. Gallen

LIVE-Discussie: Cercle Brugge blijft gaan, St. Gallen kan niet volgen

Vandaag om 19:38
Laatste update: om 19:38

Cercle Brugge start donderdag aan de competitiefase van de Conference League met een thuismatch tegen het Zwitserse FC St. Gallen. Voor de Vereniging wordt het de eerste Europese match sinds 1996, toen het in de Europacup II (de Europacup voor bekerwinnaars) over twee matchen verloor van SK Brann. 

Na een beroerde seizoenstart kweekten de troepen van coach Miron Muslić vorige week met een 4 op 6 tegen KAA Gent en STVV het nodige vertrouwen. De coach zei vooraf op de persbabbel dat hij zich op deze Europese avond vooral wil amuseren. "We zijn beloond voor ons harde werk, nu moeten we ervan proberen te genieten." 

Opstelling Cercle Brugge:

De Zwitsers overleefden maar liefst drie voorrondes om zich uiteindelijk te kwalificeren voor de competitiefase. Met de Kazakken van FC Tobol, de Polen van Slask Wroclaw en de Turken van Trabzonspor werd in de zomermaanden afgerekend. In de eigen competitie staat St. Gallen momenteel op de vijfde plek.

Opstelling St. Gallen:

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.