Frankrijk zonder Mbappé tegen de Rode Duivels en Israël

Geen Mbappé tegen België, Dechamps maakt selectie voor Nations League bekend

Vandaag om 14:32

Binnenkort staat er weer interlandvoetbal op het programma. Dat zal evenwel zonder Kylian Mbappé zijn. De aanvaller van Real Madrid zit niet in de selectie van Didier Deschamps voor de komende interlands van Les Bleus. 

Deschamps selecteerde 23 spelers, waaronder 6 aanvallers. Mbappé – die deze week nog in de Champions League inviel tegen het Lille van Thomas Meunier – ontbreekt op de lijst. De aanvaller heeft last van een hamstringblessure en krijgt van de Franse bondscoach. Antoine Griezmann kondigde eerder deze week zijn pensioen bij de Franse nationale elf aan en zit dus logischerwijs ook niet in de kern. 

Return tegen België
Frankrijk verloor op de eerste speeldag van de Nations League met 1-3 van Frankrijk. Daarna versloeg het ons land met 2-0. Op 10 oktober nemen de Fransen het in toernooi op tegen Israël. Daarna staat op 14 oktober de return in het Koning Boudewijntadion tegen de Rode Duivels op het programma.

Ook bij onze nationale ploeg zijn er zorgen. Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku zullen er meer dan waarschijnlijk niet bij zijn tegen Frankrijk.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.