Maxim De Cuyper na Sturm Graz-Club Brugge: “AC Milan wordt prachtig

De Cuyper na Sturm Graz-Club Brugge: “AC Milan wordt een prachtige wedstrijd”

Vandaag om 11:15
Laatste update: om 11:15

Maxim De Cuyper was duidelijk in zijn analyse na de 0-1 overwinning van Club Brugge tegen Sturm Graz in de Champions League. Hoewel het team niet schitterde, behaalde het wel de broodnodige drie punten. 

De winst tegen Sturm Graz was een belangrijke driepunter voor Club Brugge nadat ze met 0-3 de boot ingingen tegen Dortmund. De jonge Rode Duivel erkende dat de ploeg woensdag niet perfect speelde. "We verloren een beetje de controle over de wedstrijd na ons doelpunt," gaf hij toe in een interview met RTBF.  

Volgens De Cuyper maakte Club Brugge een tactische fout, maar slaagden ze erin om tijdens de rust hun spel aan te passen. Na de pauze wisten ze zich te herpakken. Hij merkte verder op dat de pressing van Sturm Graz niet zo sterk was als verwacht.

De Cuyper benadrukte hoe belangrijk deze overwinning was voor het vertrouwen van de ploeg. Met deze overwinning is de top 24 opnieuw een mogelijkheid. De Cuyper kijkt alvast uit naar de volgende Europese uitdaging. "AC Milan wordt een prachtige wedstrijd, en we zullen zien wat we daar kunnen doen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.