Hubert voor Real Sociedad - RSC Anderlecht in de Europa League

Hubert over afwezigheid Dendoncker bij Anderlecht: “Wie er kapitein zal zijn?”

Vandaag om 18:01

Voor RSC Anderlecht wacht een tweede Europese opdracht in Spanje. De mannen van David Hubert nemen het op tegen Real Sociedad. De interim-coach gaat zijn vierde wedstrijd aan als hoofdtrainer van paars-wit, en sprak de pers toe op woensdag. 

Hubert geeft alvast aan dat zijn persoonlijke situatie niet zijn focus is. “Waar ik mee bezig ben, is dat we goed spelen en winnen,” benadrukte hij tijdens de persconferentie. Hij beseft dat Anderlecht nog niet op het niveau zit waar het hoort te zijn, maar ziet nog veel ruimte voor verbetering. 

“Ik filter de commentaren, zowel positief als negatief, en werk samen met de rest van de staf om de juiste analyses te maken”, citeert HLN. Hubert blijft rustig onder de druk en probeert zich niet te laten afleiden door de buitenwereld.

De afwezigheid van Dendoncker is een domper, maar biedt volgens Hubert ook kansen. “Wie er kapitein zal zijn in zijn plaats, moet ik nog bekijken,” voegde hij eraan toe. Hubert kijkt hoe dan ook uit naar de wedstrijd en benadrukt het belang van een goede prestatie in Europa.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.