KAA Gent eigenaar Baro over duel KAA Gent tegen Chelsea in Europa League

Baro voor Chelsea - Gent: "Hun topspeler, is de waarde van onze hele spelersgroep"

Vandaag om 17:55
Laatste update: om 18:01

    KAA Gent-eigenaar Sam Baro kijkt uit naar het Conference League-duel tussen zijn KAA Gent en Europese gigant Chelsea. In aanloop naar de wedstrijd liet de voorzitter van Gent weten niet gestresst, maar wel gespannen te zijn. 

    "Het is vooral heel spannend, tenopzichte van de andere Europese wedstrijden. Sinds ik hier ben is dit de grootste ploeg waar we tegen gaan spelen. Dus dit is een spannende dag", zei Baro in de podcast Zonder 7ever van KAA Gent. "Ik voel geen stress, maar wel spanning", voegde Baro daaraan toe.

    Baro trok daarbij de vergelijking tussen zijn eigen spelersgroep en die van The Blues. "De waarde van hun topspeler, is de waarde van onze hele spelersgroep. Ze zijn dus sterker maar dat wil niet zeggen dat ons niets kan lukken. Voor mij is het David tegen Goliat. Ik hoop alleen niet dat het een overrompeling wordt", aldus Baro. 

    Morgenavond speelt Gent de loodzware Conference League-wedstrijd op Stamford Bridge. Om 21:00 uur wordt er afgetrapt in Londen. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.