KAA Gent-voorzitter Sam Baro kijkt vooruit naar match op Chelsea

Gent-voorzitter Baro verheugt zich op Chelsea: "Wonderen zijn de wereld niet uit"

Vandaag om 14:03
Laatste update: om 14:06

KAA Gent is woensdag op het vliegtuig gestapt naar Londen voor de droompartij op Stamford Bridge tegen Chelsea. Voorzitter Sam Baro van de Buffalo’s kijk alvast erg uit naar de Conference League-match.

Voor vertrek vertelde Baro bij VTM Nieuws over zijn verwachtingen voor de match tegen de Engelse grootmacht, die in de Premier League dit seizoen alvast heel behoorlijk draait. Het voorbije weekend werd Brighton & Hove Albion nog met 4-2 aan de kant gezet. “Het is David tegen Goliath, dus ik ben benieuwd,” klonk het van de Gent-voorzitter. “De wonderen zijn de wereld nog niet uit.” 

Baro refereerde met veel plezier nog even terug aan de triomf tegen Tottenham Hotspur, in 2017, wellicht zit er voor Gent tegen Chelsea nog eens zo’n stunt in. “Normaal gesproken zeg ik ‘I don’t believe in miracles’, maar goed, een paar jaar geleden is het ook gelukt.”

Toch trok Baro niet met al te veel stress naar Engeland, er valt namelijk weinig te verliezen en veel te winnen voor de Buffalo’s. “Er zijn andere Europese wedstrijden geweest waar ik meer stress had, omdat je daar met een andere overwinningsdrang naartoe gaat dan nu. Dus minder stress, maar wel meer spannend eigenlijk.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.