Real Sociedad-RSC Anderlecht: ‘Dendoncker mist Europa League door ziekte’

Domper voor Anderlecht: ‘Dendoncker mist Europa League door ziekte’

Vandaag om 10:14

RSC Anderlecht staat voor een uitdaging in hun tweede Europese duel. Paars-wit hoopt terug op de rails te geraken en een Europese overwinning tegen Real Sociedad zou hier zeker bij helpen. Terwijl de ploeg kan rekenen op de terugkeer van Ludwig Augustinsson, die hersteld is van een hersenschudding, komt er een tegenvaller in de vorm van Leander Dendoncker

De Rode Duivel zal niet mee afreizen naar Spanje omdat hij ziek is. Dat schrijft Kjell Doms op X op woensdag. De afwezigheid van Dendoncker is een flinke aderlating voor Anderlecht. De middenvelder was een van de uitblinkers op de eerste speeldag. 

Dendoncker vervulde sinds zijn transfer meteen een sleutelrol als nummer ‘6’ en zijn afwezigheid zorgt voor kopzorgen op het middenveld. Met de zege op de eerste speeldag in het achterhoofd, hopen de Brusselaars opnieuw punten te pakken in dit Europese avontuur. De vraag blijft echter of ze het zonder Dendoncker zullen kunnen bolwerken tegen het sterke Real Sociedad.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.