Interview Club Brugge-spits Gustaf Nilsson over wedstrijd tegen Borussia Dortmund

Club Brugge-spits Nilsson hard voor zichzelf na nederlaag tegen Borussia Dortmund

1 oktober om 19:13

    Club Brugge-spits Gustaf Nilsson heeft teruggeblikt op de met 0-3 verloren Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund. De 27-jarige spits is van mening dat hij beter had moeten spelen. Tegenover Het Belang van Limburg legde hij uit waarom. 

    Morgenavond is de tweede wedstrijd van Club Brugge in de Champions League dit seizoen. Dan neemt de huidige nummer vier in de JPL het op tegen SK Sturm Graz. Nilsson wil dan drie punten pakken in de op papier 'makkelijkste opdracht.' "Tegen Dortmund lukte het niet, nu willen we Sturm Graz wel afstraffen", aldus Nilsson. 

    "Het eerste tegendoelpunt was ongelukkig. Twee keer ketste die bal af. Daarna was het moeilijk om het nog om te keren. We gingen nog vol voor die 1-1, maar daardoor kwam er net te veel ruimte voor Dortmund", voegde Nilsson daaraan toe. 

    In de ogen van de Club Brugge-spits, had hij het zelf beter moeten doen. "Ik had het beter kunnen doen. Ik had de bal beter moeten bijhouden en ik had meer kansen moeten creëren. Ik kon uiteindelijk maar een halve poging afdwingen. Frustrerend. Tegen zulke tegenstanders moet je net iets slimmer zijn in de duels en slimmere loopacties doen. Het gaat om de details", concludeerde Nilsson uiteindelijk.