Club Brugge trainer Nicky Hayen over Champions League-duel tegen Strum Graz

Hayen gaat voor drie punten in Champions League-duel Club Brugge tegen Sturm Graz

1 oktober om 18:00
Laatste update: 1 oktober om 18:03

    Club Brugge-trainer Nicky Hayen gaat morgenavond voor de overwinning in het Champions League-duel tegen SK Sturm Graz. In de persconferentie liet de trainer weten dat zijn ploeg met dezelfde mindset als tegen Borussia Dortmund het veld op moet stappen. 

    In het eerste duel in het kampioenenbal tegen Dortmund liet Club Brugge strijd zien, maar kreeg toch te maken met een 0-3 nederlaag. Maar ondanks dat hoopt Hayen op dezelfde instelling van zijn ploeg. "Tegen Dortmund zijn we het veld opgestapt om de drie punten te pakken. En ik denk dat we meer verdiend hadden op basis van het spel. Maar als je met diezelfde instelling morgen het veld op stapt, je zult efficiënt moeten zijn, maar dan zitten daar drie punten in", aldus Hayen. 

    "Wij hebben in het verleden bewezen dat we goed onder druk kunnen voetballen. En die wil moeten we opnieuw durven tonen", concludeerde Hayen. 

    Morgenavond begint de tweede wedstrijd van Club Brugge in de Champions League tegen Sturm Graz. In de Merkur-Arena in Graz begint de wedstrijd om 21:00 uur.