Brian Priske over de interesse van Manchester City

Priske kwam niet tot een akkoord met Manchester City: "We voerden gesprekken"

Vandaag om 11:26

Brian Priske heeft in het verleden gesprekken gevoerd met Manchester City. De trainer van Feyenoord was bij de Engelse topclub in beeld als 'set piece coach'.

"Waar heb je dit gevonden?", vraagt Priske zich af als Voetbal International de interesse van City voorlegt. "Ik hou er niet van hierover te praten, dat staat dan zo… alsof je jezelf op de borst klopt. Het is waar dat ik daar gesprekken heb gevoerd, maar we zijn niet tot een samenwerking gekomen."

Priske was in beeld toen Mikel Arteta nog de rechterhand van manager Pep Guardiola was. De 47-jarige Deen werkte op dat moment zelf nog bij FC Midtjylland. Na die club koos hij voor een avontuur bij Royal Antwerp FC. "Het gaf best een goed gevoel dat het werk wat we deden bij FC Midtjylland werd erkend. Standaardsituaties kunnen het verschil maken als teams op het hoogste niveau aan elkaar zijn gewaagd en kansen uit open spel schaars. Ik hecht veel waarde aan set pieces."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.