KRC Genk heeft luxeprobleem met Tolu Arokodare en Hyun-Gyu Oh

Luxeprobleem voor Genk: "Ik denk niet dat Fink zijn systeem zal aanpassen"

Vandaag om 18:54

KRC Genk-trainer Thorsten Fink heeft te maken met een luxeprobleem. De trainer beschikt met Hyun Gyu-Oh en Tolu Arokodare over twee uitstekende spitsen.

Met twee spitsen spelen gaat volgens Patrick Goots niet gebeuren. "Ik denk niet dat Fink zijn systeem zomaar zal aanpassen", aldus de analist bij Het Belang van Limburg. "Maar het zou perfect kunnen dat hij ze bijvoorbeeld allebei zet wanneer Genk op achterstand staat."

In de wedstrijd tegen KV Kortrijk verwacht Goots dat Fink een wijziging zal doorbrengen in de basisopstelling. "Ik zie hem tegen Kortrijk trouwens Oh aan de aftrap brengen. Het zal er natuurlijk van afhangen hoe ze zich doorheen de week presenteren op training. Maar de Zuid-Koreaan heeft de harten veroverd van de supporters door tegen Mechelen zijn shirt uit te trekken en naar het publiek te lopen."

Een plaats op de bank zou ook een signaal afgeven aan Arokodare. "Door Tolu op de bank te zetten, zou Fink dat tikkeltje extra motivatie kunnen zoeken bij de topschutter."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.