Leko verliest met Standard tegen Westerlo in Jupiler Pro League

Leko verliest met Standard tegen Westerlo: “Alles gegeven, het belangrijkste”

Vandaag om 13:59

Ivan Leko zag de Rouches op Sclessin met 1-2 onderuitgaan tegen KVC Westerlo. De hoofdtrainer van Standard is content met de inzet van zijn ploeg, maar baalt van het uiteindelijke resultaat.

Leko vond dat Standard een redelijke match speelde tegen Westerlo. “We hadden meer balbezit en slaagden erin om onze kansen te creëren. Het is spijtig dat we zo'n wedstrijd verliezen. We lieten ons twee keer vangen op de tegenaanval. Nu moeten we hiervan leren”, citeert Sporza Leko.

Leko geeft aan wat het is dat Standard moet leren uit de nederlaag tegen Westerlo. “Bij de eerste tegengoal moeten we bijvoorbeeld veel beter de man dekken, een jeugdzonde van ons jonge team. Anderzijds was het moeilijk om gevaarlijk te zijn tegen een laag, goed georganiseerd blok, maar we deden ons ding”, aldus Leko.

Leko vertelt dat Standard zich aanvallend beter toonde tegen Westerlo. “. We hebben vandaag meer gecreëerd dan in de andere wedstrijden dit jaar. We hebben alles gegeven, en dat is het belangrijkste”, besluit Leko.