Matchwinnaar Oh reageert na Genk - Mechelen

Invaller Oh kroont zich tot de matchwinnaar bij Genk: “Onbeschrijflijk”

Vandaag om 21:06

KRC Genk had het zaterdag knap lastig met KV Mechelen. Toch won de leider met 2-1. Daarvoor mocht het onder meer Hyeon-gyu Oh danken. De invaller scoorde twee keer.

Genk leek op weg naar een nederlaag, maar met Oh tussen de lijnen kwam alles goed. Eerst zette de Zuid-Koreaan een strafschop om. Daarna profiteerde hij optimaal van een fout van Ortwin De Wolf. "Het moment waarop die bal in het net ging... onbeschrijflijk. Je leeft voor zulke momenten”, stelde Oh op de website van KRC Genk.

Oh beseft dat hij het niet alleen deed en bedankte na de match zijn medespelers. "Mijn schot is een van mijn sterkste wapens, maar het vertrouwen van mijn teamgenoten maakt het verschil. Toen ik het veld opkwam, voelde ik dat zij in mij geloofden, en dat gaf me extra scherpte.

Tegen Dender was Oh ook al trefzeker. De aanvaller gaat nu voor nog meer. "Dit is nog maar het begin. Vandaag was speciaal, maar ik wil meer van dit soort momenten beleven."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.