Club Brugge NXT wint thuis van SK Beveren

Club Brugge NXT scoort keer op drie minuten tijd en rekent af met SK Beveren

Vandaag om 19:10
Laatste update: om 19:12

Club Brugge NXT heeft zaterdagmiddag in de zesde speelronde van de Challenger Pro League op eigen veld met 2-0 gewonnen van SK Beveren. Jongeling Kaye Furo was alweer trefzeker voor de beloften van Blauw-Zwart.

Het leek erop dat beide ploegen met een 0-0 stand de rust zouden ingaan, totdat Furo in de extra tijd van de eerste helft kon scoren. Het was alweer de vijfde competitiegoal voor de 17-jarige aanvaller. Even daarna maakte Lenn De Smet er zelfs 2-0 van. De bezoekers stond zo plots ruim achter en konden daar in de tweede helft niets meer aan veranderen.

Dankzij deze overwinning stijgt Club NXT naar de achtste plek in de Challenger Pro League, met 9 op 18. SK Beveren volgt met hetzelfde puntenaantal op de negende plaats.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.