Hannes Van Der Bruggen na zege Cercle Brugge op KAA Gent

Van Der Bruggen na overwinning op Gent: "Ze zijn niet veel in onze zestien geweest"

Vandaag om 17:08

Cercle Brugge wist met Hannes Van Der Bruggen in de basis eindelijk weer een wedstrijd te winnen in de Jupiler Pro League. De Vereniging was met 2-1 te sterk voor KAA Gent.

"We speelden een goede wedstrijd. We hebben Gent niet vaak in hun spel laten komen en ze zijn niet veel in onze zestien geweest. Dat is een pluim op onze hoed. Enkel bij de bal op de lat komen we goed weg, maar het mag ook eens meezitten", noteerde Sporza uit de mond van Van Der Bruggen. 

Toch zijn er volgens Van Der Bruggen ook verbeterpunten na de zege op KAA Gent. "Onze pressing was goed, maar eens we de bal veroverden, vonden we niet de juiste pass. Daar moeten we nog aan werken de komende weken."

Ondanks de overwinning staat Cercle nog altijd op een teleurstellende vijftiende plaats. "Dit is wel een prestatie om op verder te bouwen en nu moeten we dit gevoel volhouden tot de wedstrijd tegen STVV."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.