KV Mechelen-huurling Aziz Ouattara wil niet terugkeren bij KRC Genk

KV Mechelen-huurling Ouattara: “Ik zie mezelf niet terugkeren naar Genk”

Vandaag om 17:26

KV Mechelen speelt aanstaande zaterdag een wedstrijd tegen KRC Genk. Bij KV Mechelen speelt momenteel Aziz Ouattara, de middenvelder wordt gehuurd van tegenstander Genk.

Waar het Ouattara bij Genk niet lukte om basisspeler te worden, is hij hier bij KVM wel in geslaagd. De middenvelder stond al zeven wedstrijden op rij in de basisopstelling.

Over zijn periode bij Genk vertelt Ouattara bij Het Belang van Limburg. "Ik heb het gevoel dat ik er nooit een eerlijke kans heb gekregen. Andere jongens wel, maar ik jammer genoeg niet. Op training gaf ik elke dag het beste van mezelf en ook in de wedstrijden die ik speelde, had ik vaak een onmiddellijke impact. De coach zag dat blijkbaar anders."

"Ik zal open kaart spelen. Ik zie mezelf niet terugkeren naar Genk. In geen geval. Het doel is om na dit seizoen een transfer naar het buitenland te versieren", aldus Ouattara.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.