'Overmars langer bij Royal Antwerp FC, tekende in stile bij'

'Overmars langer bij Royal Antwerp FC, tekende in stilte bij'

Vandaag om 07:15

Marc Overmars blijft langer bij Royal Antwerp FC. De directeur voetbalzaken tekende bij tot 2027 bij The Great Old, zo meldt Het Nieuwsblad.

Het verlengen van het contract van de Nederlander gebeurde niet recent, maar al afgelopen jaar. Overmars, die dus in stilte bijtekende, zit momenteel zijn laatste anderhalve maand schorsing uit.

Overmars, die een contract had tot 2026, verlengde met een jaar extra. Dit is echter niet als compensatie voor zijn schorsing van een jaar. "Dat is al een hele tijd geleden geregeld, vrij snel na het kampioenenjaar was dat beklonken. Dat hebben we toen gewoon niet gecommuniceerd.", vertelde CEO Sven Jaecques.

Jaecques was afgelopen seizoen verantwoordelijk voor de transfers, samen met hoofdscout Joachim Vercaigne aan zijn zijde. Het is aan Overmars om die taak binnenkort weer over te nemen en zich te richten op de transferzaken, waaronder die van Jean Butez, Michel-Ange Balikwisha en Zeno Van den Bosch.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.