Hayen weet dat Club Brugge resultaten nodig heeft

Hayen weet dat Club resultaten nodig heeft: “Net voldoende, niet super”

26 september om 16:02

Nicky Hayen weet dat Club Brugge resultaten nodig heeft in de Jupiler Pro League en de Champions League. Blauw-Zwart ging in de laatste twee matchen onderuit tegen Borussia Dortmund en KAA Gent. De trainer van Club Brugge geeft aan dat Blauw-Zwart altijd voor de winst gaat.

Hayen krijgt tijdens de persconferentie van Club Brugge te horen dat er nu door de resultaten heen wordt gekeken door het veldspel, maar dat er nu een tweeluik aan komt waarin resultaten behaald moeten worden. Club Brugge staat eerst tegenover Sporting Charleroi en daarna tegen Sturm Graz.

 “Dat klopt, goed, de ambitie hier is altijd zo hoog mogelijk eindigen en het liefst op de eerste plaats. Die ambitie zal er altijd zijn en dat zullen we ook blijven uitstralen. Dat is ook een terechte opmerking die je maakt. We proberen iedere wedstrijd te winnen”, deelt Hayen.

Hayen krijgt vervolgens te horen dat Club Brugge defensief minder scherp voor de dag komt. De trein leek vertrokken in de Jupiler Pro League met 12 op 12 voor het verlies tegen KAA Gent in het Jan Breydelstadion.

“Er is alvast een goede reactie geweest. Ik kan het langs twee kanten bekijken. Uiteindelijk haal je 12 op 15 als je de match van Gent erbij pakt. Dat zijn goede resultaten. Als je die 1 op 9 erbij pakt dan haal je een 13 op 24 en dan is dat net voldoende. Wat niet super is, maar zoals we gezegd hebben, we blijven groeien.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Lees meer over:

Deel via