Nicky Hayen blikt vooruit op Sporting Charleroi - Club Brugge

Hayen trekt met vertrouwen naar Charleroi: "Mijn spelers zullen er staan"

26 september om 14:48

Club Brugge speelt vrijdag na twee verliespartijen in eigen huis weer eens op verplaatsing. Sporting Charleroi ontvangt de kampioen vrijdagavond op Mambourg. Coach Nicky Hayen is ervan overtuigd dat zijn spelers een reactie gaan geven.

Hayen blikte donderdag tijdens de persbabbel vooruit op de wedstrijd, waar na de nederlagen tegen Borussia Dortmund en KAA Gent toch enige druk bij zal komen kijken. “Ik ben er wel van overtuigd dat mijn spelers er vrijdagavond zullen staan”, citeert HLN de coach.

Vooral achteraan lagen tegen Gent de problemen, weet Hayen, die dat bij zijn ploeg ook neerlegde. “De defensieve stabiliteit was onvoldoende tegen AA Gent. Dat hebben we aangekaart en we zijn ermee aan de slag gegaan.”

Over het vertoonde spel was Hayen toch behoorlijk tevreden, alleen de resultaten zijn nog niet zoals gewenst. “Als je na Dortmund en Gent met nul punten achterblijft is dat zuur. Die 13 op 24 is nog niet voldoende”, klonk het.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.